APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DB0BNL - info
Commentaar: Fill-in-Digipeater
Mic-E bericht Special
Locatie: 53°10.58' N 8°41.76' E - locator JO43IE32MH - toon kaart - vaste kaart
1.7 miles West draagt 255° van Ritterhude, Lower Saxony, Germany [?]
8.4 miles Noordwest draagt 327° van Bremen, Bremen, Germany
59.6 miles Zuidwest draagt 245° van Hamburg, Hamburg, Germany
Laatste positie: 2019-12-09 00:40:58 EST (2d 16h52m geleden)
2019-12-09 06:40:58 CET lokale tijd in Ritterhude, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2019-03-11 13:29:11 EDT (275d 5h4m geleden)
2019-03-11 18:29:11 CET lokale tijd in Ritterhude, Germany [?]
Temperatuur: 42 °F
Weerverloopsgrafieken voor DB0BNL

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS