Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van DB0BNL - info
Commentaar: Fill-in-Digipeater
Mic-E bericht Special
Locatie: 53°10.58' N 8°41.76' E - locator JO43IE32MH - toon kaart - vaste kaart
1.7 miles West draagt 255° van Ritterhude, Lower Saxony, Germany [?]
8.4 miles Noordwest draagt 327° van Bremen, Bremen, Germany
59.6 miles Zuidwest draagt 245° van Hamburg, Hamburg, Germany
Laatste positie: 2019-12-01 06:46:14 EST (4d 14h14m geleden)
2019-12-01 12:46:14 CET lokale tijd in Ritterhude, Germany [?]
Laatste telemetrie: 2019-11-11 00:05:06 EST (24d 20h55m geleden)
2019-11-11 06:05:06 CET lokale tijd in Ritterhude, Germany [?]
Waardes: Channel 1: 92 (TLM: 92 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 40 (TLM: 40 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 76 (TLM: 76 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 77 (TLM: 77 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor DB0BNL

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS