APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van ON7SD-5 - info
Commentaar: WX3in1Plus2.0 U=12.4V,T=25.3C/77.5F
Locatie: 50°50.20' N 3°24.18' E - locator JO10QU80IT - toon kaart - vaste kaart
3.9 km Zuidoost draagt 118° van Deerlijk, Provincie West-Vlaanderen, Flanders, Belgium [?]
5.3 km Noordoost draagt 59° van Zwevegem, Provincie West-Vlaanderen, Flanders, Belgium
66.4 km West draagt 269° van Brussels, (Bruxelles-Capitale), Brussels Capital Region, Belgium
81.9 km Zuidwest draagt 239° van Antwerpen, Provincie Antwerpen, Flanders, Belgium
Laatste positie: 2022-01-18 23:16:11 UTC (2m29s geleden)
2022-01-19 00:16:11 CET lokale tijd in Deerlijk, Belgium [?]
Laatste weerrapport: 2022-01-18 23:11:11 UTC (7m29s geleden)
2022-01-19 00:11:11 CET lokale tijd in Deerlijk, Belgium [?]
Temperatuur: 2.8 °C
Dauwpunt: 2.5 °C
Vochtigheid: 98 %
Luchtdruk: 1032.0 mbar
Wind: Noordwest 312° 0.0 m/s (Windstoten 0.0 m/s)
Regen: 0.0 mm gedurende het laatste uur, 0.3 mm gedurende de laatste 24 uur, 0.0 mm sinds middernacht
Helderheid: 0 W/m²
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS