APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van N2XP-2 - info
Locatie: 39°58.92' N 74°08.84' W - locator FM29WX25HQ - toon kaart - vaste kaart
3.4 miles Zuid draagt 165° van Leisure Village East, Ocean County, New Jersey, United States [?]
8.1 miles Zuidwest draagt 211° van Point Pleasant, Ocean County, New Jersey, United States
47.3 miles Zuid draagt 193° van Brooklyn, Kings County, New York, United States
51.1 miles Zuid draagt 188° van New York City, New York, United States
Laatste positie: 2020-10-25 08:39:06 CDT (2m44s geleden)
2020-10-25 09:39:06 EDT lokale tijd in Leisure Village East, United States [?]
Laatste weerrapport: 2020-10-25 08:36:24 CDT (5m26s geleden)
2020-10-25 09:36:24 EDT lokale tijd in Leisure Village East, United States [?]
Temperatuur: 52 °F
Dauwpunt: 44 °F
Vochtigheid: 75 %
Luchtdruk: 1023.2 mbar
Wind: Noordoost 27° 0.9 MPH (Windstoten 0.0 MPH)
Regen: 0.0 inches gedurende het laatste uur, 0.0 inches gedurende de laatste 24 uur, 0.0 inches sinds middernacht
Weerverloopsgrafieken voor N2XP-2

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS