APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van KF6ILA-10 - info
Commentaar: .DsVP
Locatie: 33°21.78' N 116°50.18' W - locator DM13NI97PC - toon kaart - vaste kaart
9.3 km Zuid richting 163° van Aguanga, Riverside County, California, United States [?]
24.4 km Noordoost richting 49° van Valley Center, San Diego County, California, United States
77.9 km Noord richting 22° van San Diego, San Diego County, California, United States
96.9 km Noord richting 9° van Tijuana, Baja California, Mexico
Laatste positie: 2022-12-02 19:35:08 UTC (2m53s geleden)
2022-12-02 11:35:08 PST lokale tijd in Aguanga, United States [?]
Laatste weerrapport: 2022-12-02 19:30:11 UTC (7m50s geleden)
2022-12-02 11:30:11 PST lokale tijd in Aguanga, United States [?]
Temperatuur: 3.9 °C
Luchtvochtigheid: 100 %
Luchtdruk: 1017.1 mbar
Wind: Noordwest 333° 6.7 m/s (Windstoten 8.9 m/s)
Regen: 0.0 mm gedurende het laatste uur, 0.3 mm gedurende de laatste 24 uur, 0.3 mm sinds middernacht
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS