APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van IR5X - info
Commentaar: WX3in1Plus2.0 - v1.13 U=13.1V T=19.4C info@arialtopasciomontecarlo.it
Locatie: 43°45.36' N 10°32.58' E - locator JN53GS51DK - toon kaart - vaste kaart
4.1 km Noordoost richting 29° van Calci, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy [?]
4.6 km Noordwest richting 311° van Buti, Provincia di Pisa, Tuscany, Italy
56.8 km West richting 269° van Florence, Provincia di Firenze, Tuscany, Italy
103.7 km Zuidwest richting 218° van Bologna, Provincia di Bologna, Emilia-Romagna, Italy
Laatste positie: 2022-12-09 14:51:20 UTC (2m21s geleden)
2022-12-09 15:51:20 CET lokale tijd in Calci, Italy [?]
Laatste weerrapport: 2022-07-02 10:20:54 UTC (160d 4h32m geleden)
2022-07-02 12:20:54 CEST lokale tijd in Calci, Italy [?]
Temperatuur: 13.3 °C
Luchtdruk: 1020.5 mbar
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS