APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van EA7AZH-4 - info
Commentaar: ESP8266+BME280 MiniWX Station (v0.8c)
Locatie: 37°46.54' N 3°47.57' W - locator IM87CS46UD - toon kaart - vaste kaart
1.3 km Noordwest richting 320° van Jaén, Provincia de Jaén, Andalusia, Spain [?]
9.2 km Oost richting 86° van Torre del Campo, Provincia de Jaén, Andalusia, Spain
86.3 km Oost richting 98° van Córdoba, Province of Córdoba, Andalusia, Spain
129.8 km Noordoost richting 25° van Málaga, Provincia de Málaga, Andalusia, Spain
Laatste positie: 2022-12-02 19:24:22 UTC (1m12s geleden)
2022-12-02 20:24:22 CET lokale tijd in Jaén, Spain [?]
Laatste weerrapport: 2022-12-02 19:19:21 UTC (6m13s geleden)
2022-12-02 20:19:21 CET lokale tijd in Jaén, Spain [?]
Temperatuur: 12.2 °C
Dauwpunt: 3.2 °C
Luchtvochtigheid: 54 %
Luchtdruk: 1017.8 mbar
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS