APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DM1AD-13 - info
Locatie: 52°03.99' N 11°37.99' E - locator JO52TB55XX - toon kaart - vaste kaart
10.9 km Zuidwest draagt 212° van Biederitz, Saxony-Anhalt, Germany [?]
13.7 km Zuidwest draagt 216° van Gerwisch, Saxony-Anhalt, Germany
95.4 km Noordwest draagt 328° van Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
122.6 km Zuidwest draagt 247° van Berlin Wilmersdorf, Berlin, Germany
Laatste positie: 2022-01-24 01:04:07 UTC (6s geleden)
2022-01-24 02:04:07 CET lokale tijd in Biederitz, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2022-01-24 01:03:07 UTC (1m6s geleden)
2022-01-24 02:03:07 CET lokale tijd in Biederitz, Germany [?]
Temperatuur: 7.2 °C
Dauwpunt: 6.5 °C
Vochtigheid: 95 %
Luchtdruk: 1025.3 mbar
Wind: Noordwest 313° 0.0 m/s
Regen: 0.0 mm gedurende de laatste 24 uur
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS