APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van AV773 - info
Locatie: 44°09.37' N 68°23.16' W - locator FN54TD37QL - toon kaart - vaste kaart
11.2 km Zuid richting 194° van Tremont, Hancock County, Maine, United States [?]
22.4 km Oost richting 90° van Stonington, Hancock County, Maine, United States
78.1 km Zuidoost richting 156° van Bangor, Penobscot County, Maine, United States
112.3 km Oost richting 98° van Augusta, Kennebec County, Maine, United States
Laatste positie: 2022-09-28 03:15:01 UTC (6m31s geleden)
2022-09-27 23:15:01 EDT lokale tijd in Tremont, United States [?]
Laatste weerrapport: 2022-06-27 22:09:29 UTC (92d 5h12m geleden)
2022-06-27 18:09:29 EDT lokale tijd in Tremont, United States [?]
Temperatuur: 16.1 °C
Dauwpunt: 15.9 °C
Luchtvochtigheid: 99 %
Luchtdruk: 1012.0 mbar
Wind: Noord 0° 0.4 m/s (Windstoten 0.4 m/s)
Regen: 2.0 mm gedurende het laatste uur, 12.7 mm gedurende de laatste 24 uur, 12.7 mm sinds middernacht
Helderheid: 10 W/m²
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS