APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van AV357 - info
Commentaar: eCumulusWS2300
Locatie: 44°54.98' N 7°14.93' E - locator JN34OV99UW - toon kaart - vaste kaart
269.6 m Zuid richting 187° van Villar Perosa, Provincia di Torino, Piedmont, Italy [?]
1.9 km Noordoost richting 31° van San Germano Chisone, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
38.4 km Zuidwest richting 244° van Torino, Provincia di Torino, Piedmont, Italy
122.0 km Zuidwest richting 242° van Novara, Provincia di Novara, Piedmont, Italy
Laatste positie: 2022-09-28 03:06:27 UTC (17s geleden)
2022-09-28 05:06:27 CEST lokale tijd in Villar Perosa, Italy [?]
Laatste weerrapport: 2022-09-28 02:59:27 UTC (7m17s geleden)
2022-09-28 04:59:27 CEST lokale tijd in Villar Perosa, Italy [?]
Temperatuur: 17.8 °C
Dauwpunt: 11.1 °C
Luchtvochtigheid: 65 %
Luchtdruk: 995.6 mbar
Wind: Noord 0° 0.0 m/s (Windstoten 0.0 m/s)
Regen: 0.0 mm gedurende het laatste uur, 130.0 mm gedurende de laatste 24 uur, 0.0 mm sinds middernacht
Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS