APRS/CWOP weer - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: G*
APRS/CWOP weerrapport van DM1AD-13 - info
Locatie: 52°04.77' N 11°38.82' E - locator JO52TB79PB - toon kaart - vaste kaart
4.9 miles Zuid draagt 173° van Neue Neustadt, Saxony-Anhalt, Germany [?]
6.1 miles Zuid draagt 188° van Magdeburg, Saxony-Anhalt, Germany
59.7 miles Noordwest draagt 329° van Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
75.3 miles West draagt 248° van Berlin Wilmersdorf, Berlin, Germany
Laatste positie: 2021-04-13 03:14:45 EDT (1m12s geleden)
2021-04-13 09:14:45 CEST lokale tijd in Neue Neustadt, Germany [?]
Laatste weerrapport: 2021-04-13 03:08:45 EDT (7m12s geleden)
2021-04-13 09:08:45 CEST lokale tijd in Neue Neustadt, Germany [?]
Temperatuur: 43 °F
Dauwpunt: 34 °F
Vochtigheid: 69 %
Luchtdruk: 1030.8 mbar
Wind: Zuidwest 242° 8.9 MPH
Regen: 0.0 inches gedurende de laatste 24 uur
Weerverloopsgrafieken voor DM1AD-13

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laten weerinformatie zien welke is veelal is verzameld door particulier weerstations. Stations met een CW-prefix nemen ook deel in de Citizen Weather Observer Program (CWOP). De meeste andere weerstations zijn radio-amateurs met een weerstation. Sommige informatie wordt door derden omgezet en beschikbaar gesteld voor algemeen gebruik, een voorbeeld is weerinformatie van vliegvelden.
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS