Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YE0EEE-2 - info
Commentaar: Linux RaspPi-APRS-Gateway Jakarta Indonesia
Locatie: 6°14.74' S 106°44.78' E - locator OI33IS91NA - toon kaart
5.7 km Oost richting 99° van Ciputat, West Java, Indonesia [?]
11.4 km West richting 252° van Jakarta, Jakarta Raya, Indonesia
120.9 km Noordwest richting 307° van Bandung, West Java, Indonesia
Laatste positie: 2024-05-27 15:58:18 UTC (54s geleden)
2024-05-27 22:58:18 WIB lokale tijd in Ciputat, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-27 15:40:44 UTC (18m28s geleden)
2024-05-27 22:40:44 WIB lokale tijd in Ciputat, Indonesia [?]
Waarden: Avg 10m: 0.039 Rx Erlang (TLM: 7.800 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.005 Tx Erlang (TLM: 0.900 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 42 count/10m (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS