Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YB8VK-10 - info
Locatie: 3°42.06' S 128°10.51' E - locator PI46CH11AS - toon kaart
927.5 m Zuidwest richting 228° van Ambon, Maluku, Indonesia [?]
4.3 km Noordoost richting 50° van Amahusu, Maluku, Indonesia
91.8 km Zuidwest richting 244° van Amahai, Maluku, Indonesia
Laatste positie: 2024-01-03 13:10:17 UTC (100d 2h4m geleden)
2024-01-03 22:10:17 WIT lokale tijd in Ambon, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2023-08-15 11:49:18 UTC (241d 3h25m geleden)
2023-08-15 20:49:18 WIT lokale tijd in Ambon, Indonesia [?]
Project: Battery State Tracking
Waarden: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS