Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YB7VHP-1 - info
Commentaar: Samboja Satgate
Locatie: 0°59.24' S 116°58.80' E - locator OI89LA73OA - toon kaart
29.9 km Noord richting 19° van City of Balikpapan, East Kalimantan, Indonesia [?]
35.4 km Noordoost richting 28° van Balikpapan, East Kalimantan, Indonesia
Laatste positie: 2023-10-14 13:25:32 UTC (181d 2h38m geleden)
2023-10-14 21:25:32 WITA lokale tijd in City of Balikpapan, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2023-10-14 13:05:19 UTC (181d 2h58m geleden)
2023-10-14 21:05:19 WITA lokale tijd in City of Balikpapan, Indonesia [?]
Waarden: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 2 (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS