Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van YB3RDW-10 - info
Commentaar: OpenWebRX APRS gateway
Locatie: 7°17.81' S 112°43.90' E - locator OI62IQ78TS - toon kaart
2.8 km Noordwest richting 294° van Jagirsidosermo, East Java, Indonesia [?]
3.4 km Noordwest richting 306° van Prapen, East Java, Indonesia
5.7 km Zuid richting 202° van Surabaya, East Java, Indonesia
76.7 km Noord richting 8° van Malang, East Java, Indonesia
Laatste positie: 2024-04-19 03:52:26 UTC (5h45m geleden)
2024-04-19 10:52:26 WIB lokale tijd in Jagirsidosermo, Indonesia [?]
Laatste telemetrie: 2023-03-20 23:51:14 UTC (395d 9h46m geleden)
2023-03-21 06:51:14 WIB lokale tijd in Jagirsidosermo, Indonesia [?]
Waarden: Channel 1: 100 (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS