Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van WZ2Y-6 - info
Commentaar: EH EOC TXiGate+Digi
Locatie: 40°58.15' N 72°10.27' W - locator FN30VX92LO - toon kaart
1.3 km Noordoost richting 61° van East Hampton, Suffolk County, New York, United States [?]
1.6 km Oost richting 105° van East Hampton North, Suffolk County, New York, United States
89.3 km Oost richting 104° van Bridgeport, Fairfield County, Connecticut, United States
114.1 km Zuidwest richting 214° van Providence, Providence County, Rhode Island, United States
Laatste positie: 2024-04-12 15:47:48 UTC (8m58s geleden)
2024-04-12 11:47:48 EDT lokale tijd in East Hampton, United States [?]
Laatste telemetrie: 2024-04-12 15:51:43 UTC (5m3s geleden)
2024-04-12 11:51:43 EDT lokale tijd in East Hampton, United States [?]
Project: Aprx v2.9.1
Waarden: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS