Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van WX0BC-3 - info
Commentaar: BCARES Digi
Locatie: 38°55.34' N 92°20.76' W - locator EM38TW81LI - toon kaart
3.4 km Zuid richting 198° van Columbia, Boone County, Missouri, United States [?]
18.1 km Noordwest richting 335° van Ashland, Boone County, Missouri, United States
41.2 km Noord richting 339° van Jefferson City, Cole County, Missouri, United States
Laatste positie: 2024-05-28 13:00:40 UTC (25m38s geleden)
2024-05-28 08:00:40 CDT lokale tijd in Columbia, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-11-14 02:30:20 UTC (561d 10h55m geleden)
2022-11-13 20:30:20 CST lokale tijd in Columbia, United States [?]
Waarden: Avg 10m: 0.001 Rx Erlang (TLM: 0.200 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.001 Tx Erlang (TLM: 0.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS