Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van W8WOO - info
Roepnaam bron: WW8TF-15
Commentaar: 147.210MHz T88.5Hz w8woo.org
Locatie: 40°46.91' N 81°53.26' W - locator EN90BS37LP - toon kaart
4.8 km Zuidoost richting 123° van Wooster, Wayne County, Ohio, United States [?]
5.3 km Noordwest richting 309° van Apple Creek, Wayne County, Ohio, United States
81.4 km Zuid richting 191° van Cleveland, Cuyahoga County, Ohio, United States
131.0 km Noordoost richting 46° van Columbus, Franklin County, Ohio, United States
Laatste positie: 2024-05-29 23:06:57 UTC (12m1s geleden)
2024-05-29 19:06:57 EDT lokale tijd in Wooster, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-11-08 15:34:38 UTC (568d 7h44m geleden)
2022-11-08 10:34:38 EST lokale tijd in Wooster, United States [?]
Waarden: Channel 1: 403 (TLM: 403 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 613 (TLM: 613 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS