Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van W2RME-1 - info
Commentaar: Norwich, NY Digi
Locatie: 42°27.20' N 75°28.19' W - locator FN22GK38OT - toon kaart
19.2 km Noordwest richting 318° van Unadilla, Otsego County, New York, United States [?]
25.1 km West richting 284° van Otego, Otsego County, New York, United States
86.2 km Zuidoost richting 140° van Syracuse, Onondaga County, New York, United States
117.1 km Noord richting 8° van Scranton, Lackawanna County, Pennsylvania, United States
Laatste positie: 2024-05-22 23:23:23 UTC (8m26s geleden)
2024-05-22 19:23:23 EDT lokale tijd in Unadilla, United States [?]
Laatste telemetrie: 2024-01-12 23:25:58 UTC (131d 5m geleden)
2024-01-12 18:25:58 EST lokale tijd in Unadilla, United States [?]
Waarden: Channel 1: 201 (TLM: 201 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 126 (TLM: 126 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 18 (TLM: 18 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 64 (TLM: 64 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS