Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van W0PZT-1 - info
Commentaar: APRS WIDE Digi+iGate. http://N0AGI.com . John 3:16
Locatie: 45°03.11' N 93°34.24' W - locator EN35FB12MK - toon kaart - vaste kaart
2.1 km Noordoost richting 27° van Medina, Hennepin County, Minnesota, United States [?]
5.2 km Zuid richting 201° van Corcoran, Hennepin County, Minnesota, United States
25.4 km West richting 288° van Minneapolis, Hennepin County, Minnesota, United States
39.4 km West richting 288° van Saint Paul, Ramsey County, Minnesota, United States
Laatste positie: 2023-02-01 19:59:48 UTC (4m40s geleden)
2023-02-01 13:59:48 CST lokale tijd in Medina, United States [?]
Laatste telemetrie: 2021-11-08 06:29:15 UTC (450d 13h35m geleden)
2021-11-08 00:29:15 CST lokale tijd in Medina, United States [?]
Waarden: Channel 1: 144 (TLM: 144 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 91 (TLM: 91 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 999 (TLM: 999 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 413 (TLM: 413 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 285 (TLM: 285 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS