Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van W0MA - info
Commentaar: W2, MOn-N BEARS Digi
Locatie: 38°45.82' N 90°22.16' W - locator EM48TS53QG - toon kaart
874.7 m Zuid richting 171° van Hazelwood, Saint Louis County, Missouri, United States [?]
3.5 km West richting 287° van Berkeley, Saint Louis County, Missouri, United States
21.2 km Noordwest richting 316° van Saint Louis, City of Saint Louis, Missouri, United States
131.1 km Zuidwest richting 209° van Springfield, Sangamon County, Illinois, United States
Laatste positie: 2024-05-27 15:55:52 UTC (8m43s geleden)
2024-05-27 10:55:52 CDT lokale tijd in Hazelwood, United States [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-27 15:22:55 UTC (41m40s geleden)
2024-05-27 10:22:55 CDT lokale tijd in Hazelwood, United States [?]
Waarden: Channel 1: 1 (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 1 (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 11 (TLM: 11 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 15 (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 106 (TLM: 106 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS