Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van VK2UWP-1 - info
Commentaar: Lake Macquarie RX-Only iGate
Locatie: 32°55.34' S 151°36.46' E - locator QF57TB28WP - toon kaart - vaste kaart
2.9 km Zuidoost draagt 149° van Holmesville, Lake Macquarie Shire, New South Wales, Australia [?]
6.3 km Noordwest draagt 299° van Cardiff, Lake Macquarie Shire, New South Wales, Australia
15.8 km West draagt 272° van Newcastle, Newcastle, New South Wales, Australia
111.4 km Noord draagt 20° van Sydney, City of Sydney, New South Wales, Australia
Laatste positie: 2022-01-23 23:16:47 UTC (19m10s geleden)
2022-01-24 10:16:47 AEDT lokale tijd in Holmesville, Australia [?]
Laatste telemetrie: 2021-09-05 02:52:57 UTC (140d 20h43m geleden)
2021-09-05 12:52:57 AEST lokale tijd in Holmesville, Australia [?]
Waardes: Avg 10m: 0.017 Rx Erlang (TLM: 3.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 13 count/10m (TLM: 13 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS