Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van VK2BLO-17 - info
Commentaar: Email : vk2blo@hotmaill.com
Locatie: 33°15.79' S 149°06.39' E - locator QF46NR26SU - toon kaart - vaste kaart
1.5 miles Noord draagt 14° van Orange, Orange Municipality, New South Wales, Australia [?]
13.4 miles Noord draagt 340° van Millthorpe, Blayney, New South Wales, Australia
29.3 miles West draagt 291° van Bathurst, Bathurst Regional, New South Wales, Australia
Laatste positie: 2020-08-06 04:38:07 EDT (7h36m geleden)
2020-08-06 18:38:07 AEST lokale tijd in Orange, Australia [?]
Laatste telemetrie: 2020-08-06 04:52:43 EDT (7h21m geleden)
2020-08-06 18:52:43 AEST lokale tijd in Orange, Australia [?]
Project: Battery State Tracking
Waardes: Battery: 100 Percent (TLM: 100 EQN: 0,1,0)
Charging/AC: 48 Charge/On/Off (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
GPS+Sat: 2 Sats/On/Off (TLM: 2 EQN: 0,1,0)
Current: 0 mA (TLM: 128 EQN: 0,10,-1280)
A5: 0 N/A (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  A/C     Charging     GPS     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor VK2BLO-17

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS