Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SR6NWS - info
Commentaar: W1 SP1 Wielka Sowa 12.0V, 9.7C
Locatie: 50°40.82' N 16°29.14' E - locator JO80FQ83GG - toon kaart
3.5 km Zuidoost richting 124° van Walim, Powiat wałbrzyski, Lower Silesian Voivodeship, Poland [?]
6.3 km Noord richting 339° van Jugów, Powiat kłodzki, Lower Silesian Voivodeship, Poland
60.4 km Zuidwest richting 220° van Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
103.1 km West richting 271° van Opole, Opole Voivodeship, Poland
Laatste positie: 2024-05-28 14:20:13 UTC (56s geleden)
2024-05-28 16:20:13 CEST lokale tijd in Walim, Poland [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-28 14:21:08 UTC (1s geleden)
2024-05-28 16:21:08 CEST lokale tijd in Walim, Poland [?]
Project: Wielka Sowa
Waarden: Vin: 12 Volt (TLM: 160 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 620 Pkt (TLM: 62 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 10 Pkt (TLM: 1 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 66 Pcnt (TLM: 66 EQN: 0,1,0)
T_ext: 0 None (TLM: 128 EQN: 0,0.5,-64)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS