Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SK3BG-1 - info
Commentaar: iGate & digipeater aprx 2.9.0
Locatie: 62°22.51' N 17°17.43' E - locator JP82PJ40UA - toon kaart - vaste kaart
1.2 miles Zuidwest draagt 204° van Sundsvall, Sundsvalls Kommun, Västernorrland, Sweden [?]
3.6 miles Noordwest draagt 318° van Stockvik, Sundsvalls Kommun, Västernorrland, Sweden
77.6 miles Zuidwest draagt 216° van Örnsköldsvik, Örnsköldsviks Kommun, Västernorrland, Sweden
Laatste positie: 2021-01-19 00:39:37 EST (37m55s geleden)
2021-01-19 06:39:37 CET lokale tijd in Sundsvall, Sweden [?]
Laatste telemetrie: 2021-01-19 01:01:52 EST (15m40s geleden)
2021-01-19 07:01:52 CET lokale tijd in Sundsvall, Sweden [?]
Waardes: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.016 Tx Erlang (TLM: 3.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 9 count/10m (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor SK3BG-1

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS