Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SIMLA - info
Commentaar: WA0DE Weekly Net Thur 20:00 448.425 minus 107.2
Locatie: 39°13.60' N 104°05.40' W - locator DM79WF94EJ - toon kaart - vaste kaart
21.4 miles West draagt 263° van Limon, Lincoln County, Colorado, United States [?]
21.7 miles Oost draagt 112° van Kiowa, Elbert County, Colorado, United States
47.7 miles Noordoost draagt 55° van Colorado Springs, El Paso County, Colorado, United States
59.4 miles Zuidoost draagt 126° van Denver, Denver County, Colorado, United States
Laatste positie: 2019-10-15 16:36:30 EDT (5m29s geleden)
2019-10-15 14:36:30 MDT lokale tijd in Limon, United States [?]
Laatste telemetrie: 2019-10-15 16:35:17 EDT (6m42s geleden)
2019-10-15 14:35:17 MDT lokale tijd in Limon, United States [?]
Hoogte: 6135 ft
Waardes: Battery: 13.761 Volts (TLM: 139 EQN: 0,0.099,0)
Solar: 19.503 Volts (TLM: 197 EQN: 0,0.099,0)
ATemp: 203 deg.F (TLM: 95 EQN: 0,1.8,32)
Telemetrie geschiedenis voor SIMLA

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS