Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van SA5BKE-12 - info
Commentaar: Eric leker 3.43V 20.0C TF Err
Mic-E bericht En route
Locatie: 58°37.74' N 16°06.78' E - locator JO88BP30NX - toon kaart - vaste kaart
5.6 km Noordwest draagt 314° van Norrköping, Norrköpings Kommun, Östergötland, Sweden [?]
8.0 km West draagt 280° van Lindö, Östergötland, Sweden
135.6 km Zuidwest draagt 231° van Kista, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
136.4 km Zuidwest draagt 236° van Stockholm, Stockholms Kommun, Stockholm, Sweden
Laatste positie: 2021-09-04 06:01:44 UTC (88d 3h36m geleden)
2021-09-04 08:01:44 CEST lokale tijd in Norrköping, Sweden [?]
Laatste telemetrie: 2021-09-02 22:46:54 UTC (89d 10h51m geleden)
2021-09-03 00:46:54 CEST lokale tijd in Norrköping, Sweden [?]
Hoogte: 48 m
Project: AVRT5 Tracking
Waardes: Sate: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Temp: 23.100 C (TLM: 731 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.420 V (TLM: 342 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 40 M (TLM: 4 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS