Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OZ4THY-2 - info
Commentaar: APRS DIGI sysop OZ8BLR
Locatie: 56°55.53' N 8°28.57' E - locator JO46FW72DC - toon kaart - vaste kaart
13.7 km West draagt 256° van Thisted, Thisted Kommune, Region North Jutland, Denmark [?]
19.9 km Noord draagt 10° van Hurup, Thisted Kommune, Region North Jutland, Denmark
88.4 km West draagt 262° van Aalborg, Ålborg Kommune, Region North Jutland, Denmark
136.3 km Noordwest draagt 310° van Århus, Århus Kommune, Central Jutland, Denmark
Laatste positie: 2022-05-28 16:28:37 UTC (31d 20h15m geleden)
2022-05-28 18:28:37 CEST lokale tijd in Thisted, Denmark [?]
Laatste telemetrie: 2022-05-28 16:24:32 UTC (31d 20h19m geleden)
2022-05-28 18:24:32 CEST lokale tijd in Thisted, Denmark [?]
Project: Telemetry test
Waardes: Vin: 13.275 Volt (TLM: 177 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 50 Pkt (TLM: 5 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 42 Pcnt (TLM: 42 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS