Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OV7B-1 - info
Commentaar: Igate / Viscous W3 Digi
Locatie: 55°29.72' N 9°45.68' E - locator JO45VL18IV - toon kaart - vaste kaart
1.4 miles Zuidoost draagt 121° van Middelfart, Middelfart Kommune, South Denmark, Denmark [?]
2.4 miles Zuidoost draagt 140° van Snoghøj, Fredericia Kommune, South Denmark, Denmark
25.5 miles West draagt 286° van Odense, Odense Kommune, South Denmark, Denmark
48.9 miles Zuid draagt 201° van Århus, Århus Kommune, Central Jutland, Denmark
Laatste positie: 2020-03-29 17:53:28 EDT (12m28s geleden)
2020-03-29 23:53:28 CEST lokale tijd in Middelfart, Denmark [?]
Laatste telemetrie: 2020-03-29 18:00:50 EDT (5m6s geleden)
2020-03-30 00:00:50 CEST lokale tijd in Middelfart, Denmark [?]
Waardes: Avg 10m: 0.033 Rx Erlang (TLM: 6.600 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.006 Tx Erlang (TLM: 1.200 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 32 count/10m (TLM: 32 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 4 count/10m (TLM: 4 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor OV7B-1

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS