Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK9DOB-9 - info
Commentaar: Telemetry Sender pokusny
Locatie: 49°09.85' N 16°53.43' E - locator JN89KD69UJ - toon kaart
1.6 km Noordoost richting 40° van Slavkov u Brna, South Moravian Region, Czech Republic [?]
4.2 km Zuid richting 172° van Rousínov, South Moravian Region, Czech Republic
112.8 km Noord richting 20° van Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
114.0 km Noord richting 352° van Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Laatste positie: 2023-11-02 11:30:30 UTC (168d 22h11m geleden)
2023-11-02 12:30:30 CET lokale tijd in Slavkov u Brna, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2023-11-02 11:42:36 UTC (168d 21h59m geleden)
2023-11-02 12:42:36 CET lokale tijd in Slavkov u Brna, Czech Republic [?]
Project: Telemetrie
Waarden: GasCounter: 0 m3 (TLM: 0 EQN: 0,0.01,0)
IntTemp: 26.700 Deg.C (TLM: 267 EQN: 0,0.1,0)
IntHum: 0 Percent (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IntPres: 999.200 Pa (TLM: 9992 EQN: 0,0.1,0)
BattVolt: 4.290 Volts (TLM: 429 EQN: 0,0.01,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS