Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK5TVR-1 - info
Commentaar: Test Dolni Vlkys - RX only
Locatie: 49°47.03' N 13°17.17' E - locator JN69PS48IC - toon kaart - vaste kaart
2.7 km Oost draagt 71° van Město Touškov, Plzeňský Kraj, Czech Republic [?]
6.0 km Noord draagt 7° van Vejprnice, Plzeňský Kraj, Czech Republic
87.9 km West draagt 248° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
119.5 km Zuid draagt 167° van Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Laatste positie: 2021-11-08 21:05:49 UTC (80d 2h4m geleden)
2021-11-08 22:05:49 CET lokale tijd in Město Touškov, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2021-09-20 16:07:27 UTC (129d 7h2m geleden)
2021-09-20 18:07:27 CEST lokale tijd in Město Touškov, Czech Republic [?]
Waardes: Avg 10m: 0 Rx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0 Tx Erlang (TLM: 0 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS