Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK2ZAW-2 - info
Commentaar: IGATE_LoRa_V0.4
Locatie: 49°27.20' N 15°50.86' E - locator JN79WK18RT - toon kaart
3.5 km Zuidwest richting 215° van Bohdalov, Vysočina, Czech Republic [?]
7.2 km Noord richting 339° van Měřín, Vysočina, Czech Republic
62.1 km Noordwest richting 298° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
124.3 km Zuidoost richting 124° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Laatste positie: 2024-05-27 16:00:27 UTC (11m20s geleden)
2024-05-27 18:00:27 CEST lokale tijd in Bohdalov, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2022-05-12 01:35:57 UTC (746d 14h35m geleden)
2022-05-12 03:35:57 CEST lokale tijd in Bohdalov, Czech Republic [?]
Project: iot4pi
Waarden: Temp: 33.500 deg.C (TLM: 147 EQN: 0,0.5,-40)
Pres: 935 mbar (TLM: 85 EQN: 0,1,850)
Humi: 16 Percen (TLM: 32 EQN: 0,0.5,0)
xxx: 0 xxx (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
yyy: 0 yyy (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  B1     B2     B3     B4     B5     B6     B7     B8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS