Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK2VOP-1 - info
Commentaar: Digi Brno-Kohoutovice 144.8/RXonly 432.5
Locatie: 49°11.99' N 16°32.00' E - locator JN89GE37XX - toon kaart
4.4 km Noord richting 348° van Ostopovice, South Moravian Region, Czech Republic [?]
5.4 km West richting 275° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
110.8 km Noord richting 6° van Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
124.2 km Noord richting 340° van Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Laatste positie: 2024-05-29 23:21:03 UTC (7m30s geleden)
2024-05-30 01:21:03 CEST lokale tijd in Ostopovice, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-29 23:16:59 UTC (11m34s geleden)
2024-05-30 01:16:59 CEST lokale tijd in Ostopovice, Czech Republic [?]
Waarden: Avg 10m: 0.125 Rx Erlang (TLM: 25 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.003 Tx Erlang (TLM: 0.600 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 98 count/10m (TLM: 98 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 8 count/10m (TLM: 8 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 1 count/10m (TLM: 1 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS