Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK2KOJ-1 - info
Commentaar: DualBand Digi Brno-KrPole 144.8/432.5MHz
Locatie: 49°13.47' N 16°34.92' E - locator JN89GF93UV - toon kaart
3.8 km Noordwest richting 330° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic [?]
7.5 km Noord richting 21° van Ostopovice, South Moravian Region, Czech Republic
113.9 km Noord richting 8° van Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
125.6 km Noord richting 342° van Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Laatste positie: 2024-05-29 23:49:01 UTC (19s geleden)
2024-05-30 01:49:01 CEST lokale tijd in Brno, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-29 23:42:21 UTC (6m59s geleden)
2024-05-30 01:42:21 CEST lokale tijd in Brno, Czech Republic [?]
Waarden: Avg 10m: 0.047 Rx Erlang (TLM: 9.400 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.007 Tx Erlang (TLM: 1.300 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 39 count/10m (TLM: 39 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 6 count/10m (TLM: 6 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 3 count/10m (TLM: 3 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS