Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1TZL - info
Commentaar: W3, CZn-N, Digi & iGate Nejdek, RackTemp=11.5C
Locatie: 50°20.15' N 12°42.72' E - locator JO60II50KO - toon kaart
1.9 km Noordwest richting 320° van Nejdek, Karlovarský Kraj, Czech Republic [?]
8.4 km Zuidwest richting 244° van Abertamy, Karlovarský Kraj, Czech Republic
114.1 km Zuid richting 168° van Leipzig, Direktionsbezirk Leipzig, Saxony, Germany
153.6 km Noordoost richting 49° van Nuremberg, Bavaria, Germany
Laatste positie: 2024-04-19 08:18:51 UTC (1m44s geleden)
2024-04-19 10:18:51 CEST lokale tijd in Nejdek, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-04-19 08:09:46 UTC (10m49s geleden)
2024-04-19 10:09:46 CEST lokale tijd in Nejdek, Czech Republic [?]
Hoogte: 645 m
Project: iGate Telemetry
Waarden: Uin: 13.875 Volt (TLM: 185 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 270 Pkt (TLM: 27 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 30 Pkt (TLM: 3 EQN: 0,10,0)
Rx10m: 37 Pkt (TLM: 37 EQN: 0,1,0)
Temp: 15.100 C (TLM: 151 EQN: 0,0.1,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS