Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1TGN-6 - info
Commentaar: 145.500MHz https://aprsdro
Locatie: 49°10.58' N 16°33.55' E - locator JN89GE72CH - toon kaart
3.5 km Noordwest richting 334° van Moravany, South Moravian Region, Czech Republic [?]
4.1 km Zuidwest richting 239° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
108.4 km Noord richting 7° van Vienna, Politischer Bezirk Wien (Stadt), Vienna, Austria
121.1 km Noord richting 341° van Bratislava, Bratislavský, Slovakia
Laatste positie: 2024-03-09 13:09:55 UTC (40d 19h8m geleden)
2024-03-09 14:09:55 CET lokale tijd in Moravany, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2023-12-27 14:37:42 UTC (113d 17h40m geleden)
2023-12-27 15:37:42 CET lokale tijd in Moravany, Czech Republic [?]
Hoogte: 353 m
Project: AVRT5 Tracking
Waarden: Sate: 7 (TLM: 7 EQN: 0,1,0)
Temp: 16.200 C (TLM: 662 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.430 V (TLM: 343 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 360 M (TLM: 36 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS