Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1SIM-9 - info
Commentaar: 145.550MHz mobil přes LoRa DR:-119 DS:-0.75
Locatie: 49°44.43' N 13°22.47' E - locator JN69QR47WR - toon kaart
805.7 m Zuid richting 196° van Plzeň, Plzeňský Kraj, Czech Republic [?]
7.2 km Oost richting 80° van Vejprnice, Plzeňský Kraj, Czech Republic
84.2 km Zuidwest richting 243° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Laatste positie: 2024-03-07 20:59:44 UTC (38d 16h31m geleden)
2024-03-07 21:59:44 CET lokale tijd in Plzeň, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2022-09-01 17:38:05 UTC (591d 19h53m geleden)
2022-09-01 19:38:05 CEST lokale tijd in Plzeň, Czech Republic [?]
Hoogte: 274 m
Project: AVRT5 Tracking
Waarden: Sate: 9 (TLM: 9 EQN: 0,1,0)
Temp: -50 C (TLM: 0 EQN: 0,0.1,-50)
Volt: 3.550 V (TLM: 355 EQN: 0,0.01,0)
Alt: 340 M (TLM: 34 EQN: 0,10,0)
A5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS