Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK1OBR-1 - info
Commentaar: digi&i-gate Spalava JN79US
Locatie: 49°46.68' N 15°43.90' E - locator JN79US76TR - toon kaart
7.7 km Noordoost richting 35° van Chotěboř, Vysočina, Czech Republic [?]
13.2 km Noordwest richting 319° van Křížová, Vysočina, Czech Republic
90.5 km Noordwest richting 316° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
99.9 km Oost richting 110° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
Laatste positie: 2024-05-22 23:14:17 UTC (9m28s geleden)
2024-05-23 01:14:17 CEST lokale tijd in Chotěboř, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-18 01:51:40 UTC (4d 21h32m geleden)
2024-05-18 03:51:40 CEST lokale tijd in Chotěboř, Czech Republic [?]
Waarden: Channel 1: 80 (TLM: 80 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 54 (TLM: 54 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 134 (TLM: 134 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 61 (TLM: 61 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 73 (TLM: 73 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS