Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK0X-1 - info
Commentaar: APRS iGate Praded TV Tower {UIV32N}
Locatie: 50°04.98' N 17°13.86' E - locator JO80OB79RW - toon kaart
10.1 km Oost richting 84° van Loučná nad Desnou, Olomoucký Kraj, Czech Republic [?]
11.6 km West richting 249° van Vrbno pod Pradědem, Czech Republic
108.4 km Noordoost richting 24° van Brno, South Moravian Region, Czech Republic
113.9 km Zuid richting 173° van Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Poland
Laatste positie: 2024-05-22 22:33:46 UTC (22m22s geleden)
2024-05-23 00:33:46 CEST lokale tijd in Loučná nad Desnou, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-04-07 15:39:42 UTC (45d 7h16m geleden)
2024-04-07 17:39:42 CEST lokale tijd in Loučná nad Desnou, Czech Republic [?]
Waarden: Channel 1: 134 (TLM: 134 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS