Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK0DJ-1 - info
Commentaar: >W3,CZn-N,igate, QTH Jested
Locatie: 50°43.97' N 14°59.12' E - locator JO70LR85FV - toon kaart
6.2 km Noordoost richting 47° van Osečná, Czech Republic [?]
6.3 km Zuidwest richting 233° van Liberec, Liberecký Kraj, Czech Republic
82.0 km Noordoost richting 29° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
94.3 km Oost richting 112° van Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Laatste positie: 2024-04-15 13:05:24 UTC (19m16s geleden)
2024-04-15 15:05:24 CEST lokale tijd in Osečná, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-04-15 13:16:10 UTC (8m30s geleden)
2024-04-15 15:16:10 CEST lokale tijd in Osečná, Czech Republic [?]
Hoogte: 1012 m
Project: WX3in1Plus20 Telemetry
Waarden: Vin: 7.800 Volt (TLM: 104 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 660 Pkt (TLM: 66 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 1340 Pkt (TLM: 134 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 29 Pcnt (TLM: 29 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 73 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS