Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK0BNH-2 - info
Commentaar: www.prevadece.cz
Locatie: 49°54.62' N 14°17.15' E - locator JN79DV48HL - toon kaart
2.4 km Zuidwest richting 212° van Všenory, Středočeský Kraj, Czech Republic [?]
6.0 km Zuidwest richting 204° van Černošice, Středočeský Kraj, Czech Republic
22.0 km Zuidwest richting 206° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
141.2 km Zuidoost richting 136° van Chemnitz, Direktionsbezirk Chemnitz, Saxony, Germany
Laatste positie: 2024-04-12 13:24:56 UTC (49m3s geleden)
2024-04-12 15:24:56 CEST lokale tijd in Všenory, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2022-12-21 18:15:42 UTC (477d 19h58m geleden)
2022-12-21 19:15:42 CET lokale tijd in Všenory, Czech Republic [?]
Waarden: Channel 1: 180 (TLM: 180 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 40 (TLM: 40 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 14 (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 76 (TLM: 76 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS