Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OK0BBK-2 - info
Commentaar: 12.4V 23C PHG34606/Test Kozakov
Locatie: 50°35.61' N 15°15.80' E - locator JO70PO12OK - toon kaart
5.2 km West richting 260° van Semily, Liberecký Kraj, Czech Republic [?]
5.5 km Zuid richting 173° van Železný Brod, Liberecký Kraj, Czech Republic
82.0 km Noordoost richting 46° van Prague, Hlavní Mesto Praha, Czech Republic
118.5 km Zuidoost richting 115° van Dresden, Direktionsbezirk Dresden, Saxony, Germany
Laatste positie: 2024-05-22 22:53:15 UTC (6m25s geleden)
2024-05-23 00:53:15 CEST lokale tijd in Semily, Czech Republic [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-22 22:22:00 UTC (37m40s geleden)
2024-05-23 00:22:00 CEST lokale tijd in Semily, Czech Republic [?]
Waarden: Channel 1: 152 (TLM: 152 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 158 (TLM: 158 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 248 (TLM: 248 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS