Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van OE5ERN-10 - info
Commentaar: APRS- IGATE WX3in1 Plus2 v1.13 indoor Temp=18.6C/65.4F
Locatie: 48°19.60' N 14°18.01' E - locator JN78DH68AJ - toon kaart - vaste kaart
1.5 miles Noordoost draagt 25° van Linz, Upper Austria, Austria [?]
3.9 miles Noordoost draagt 34° van Leonding, Politischer Bezirk Linz Land, Upper Austria, Austria
68.4 miles Noordoost draagt 57° van Salzburg, Salzburg, Austria
Laatste positie: 2019-12-05 20:23:47 EST (4m14s geleden)
2019-12-06 02:23:47 CET lokale tijd in Linz, Austria [?]
Laatste telemetrie: 2019-12-05 20:19:42 EST (8m19s geleden)
2019-12-06 02:19:42 CET lokale tijd in Linz, Austria [?]
Project: Telemetry test
Waardes: RX 1h: 50 Pkt (TLM: 5 EQN: 0,10,0)
RX 10m: 15 Pkt (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
EF 1h: 88 Pcnt (TLM: 88 EQN: 0,1,0)
Total: 74 Pcnt (TLM: 74 EQN: 0,1,0)
DC: 13.500 Volt (TLM: 180 EQN: 0,0.075,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor OE5ERN-10

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS