Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van NV8P-9 - info
Mic-E bericht Off duty
Locatie: 41°15.64' N 81°43.70' W - locator EN91DG22ON - toon kaart
14.2 km Zuidwest richting 212° van Independence, Cuyahoga County, Ohio, United States [?]
15.6 km Zuid richting 196° van Seven Hills, Cuyahoga County, Ohio, United States
26.7 km Zuid richting 186° van Cleveland, Cuyahoga County, Ohio, United States
161.5 km Zuidoost richting 137° van Detroit, Wayne County, Michigan, United States
Laatste positie: 2024-04-14 21:02:29 UTC (14h54m geleden)
2024-04-14 17:02:29 EDT lokale tijd in Independence, United States [?]
Laatste telemetrie: 2023-02-24 19:30:12 UTC (415d 16h26m geleden)
2023-02-24 14:30:12 EST lokale tijd in Independence, United States [?]
Hoogte: 279 m
Waarden: Channel 1: 471 (TLM: 471 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 622 (TLM: 622 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS