Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van N4EWE - info
Commentaar: Digipeater - Granville County, NC
Locatie: 36°04.23' N 78°34.75' W - locator FM06RB06LW - toon kaart
10.7 km Noordwest richting 298° van Youngsville, Franklin County, North Carolina, United States [?]
11.2 km Zuidoost richting 121° van Creedmoor, Granville County, North Carolina, United States
32.4 km Noord richting 14° van West Raleigh, Wake County, North Carolina, United States
33.6 km Noord richting 9° van Raleigh, Wake County, North Carolina, United States
Laatste positie: 2024-05-30 00:39:10 UTC (2m28s geleden)
2024-05-29 20:39:10 EDT lokale tijd in Youngsville, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-02-20 08:45:31 UTC (829d 15h56m geleden)
2022-02-20 03:45:31 EST lokale tijd in Youngsville, United States [?]
Waarden: Channel 1: 135 (TLM: 135 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 78 (TLM: 78 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 502 (TLM: 502 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 420 (TLM: 420 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 371 (TLM: 371 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS