Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van MB7UUE - info
Commentaar: /fWDUpminster IGate. (G3rji) {UIV32N}
Locatie: 51°34.11' N 0°16.20' E - locator JO01DN26JK - toon kaart - vaste kaart
2.4 miles Zuidoost draagt 139° van Harold Wood, Greater London, England, United Kingdom [?]
4.9 miles Zuidoost draagt 115° van Collier Row, Greater London, England, United Kingdom
16.0 miles Oost draagt 76° van City of London, Greater London, England, United Kingdom
17.5 miles Oost draagt 76° van London, Greater London, England, United Kingdom
Laatste positie: 2019-12-11 17:49:25 EST (5m4s geleden)
2019-12-11 22:49:25 GMT lokale tijd in Harold Wood, United Kingdom [?]
Laatste telemetrie: 2018-09-26 22:07:10 EDT (440d 20h47m geleden)
2018-09-27 03:07:10 BST lokale tijd in Harold Wood, United Kingdom [?]
Waardes: Channel 1: 94 (TLM: 94 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Telemetrie geschiedenis voor MB7UUE

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS