Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KT5LA - info
Locatie: 33°53.54' N 118°20.29' W - locator DM03TV94KD - toon kaart
1.4 km Noordoost richting 67° van Lawndale, Los Angeles County, California, United States [?]
6.8 km Oost richting 83° van Manhattan Beach, Los Angeles County, California, United States
19.6 km Noordwest richting 315° van Long Beach, Los Angeles County, California, United States
19.8 km Zuidwest richting 206° van Los Angeles, Los Angeles County, California, United States
Laatste positie: 2024-04-11 05:36:04 UTC (1d 9h56m geleden)
2024-04-10 22:36:04 PDT lokale tijd in Lawndale, United States [?]
Laatste telemetrie: 2022-11-27 19:03:21 UTC (501d 20h29m geleden)
2022-11-27 11:03:21 PST lokale tijd in Lawndale, United States [?]
Waarden: Channel 1: 99 (TLM: 99 EQN: 0,1,0)
Channel 2: 49 (TLM: 49 EQN: 0,1,0)
Channel 3: 48 (TLM: 48 EQN: 0,1,0)
Channel 4: 128 (TLM: 128 EQN: 0,1,0)
Channel 5: 0 (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
Bit sense:  1     2     3     4     5     6     7     8    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS