Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KR1P-10 - info
Commentaar: Raspberry Pi TX/RX iGate & Digi; 18m HAAT, 9dBi, +40dBm, range 120km, POC: Rob - KR1P (801)503-2073 rob@kr1p.org
Locatie: 41°03.31' N 111°58.59' W - locator DN41AB23TF - toon kaart - vaste kaart
0.4 miles Zuidwest draagt 219° van Layton, Davis County, Utah, United States [?]
4.6 miles Zuidoost draagt 146° van Clearfield, Davis County, Utah, United States
20.8 miles Noord draagt 348° van Salt Lake City, Salt Lake County, Utah, United States
25.1 miles Noord draagt 3° van West Valley City, Salt Lake County, Utah, United States
Laatste positie: 2020-11-26 18:11:30 EST (5m24s geleden)
2020-11-26 16:11:30 MST lokale tijd in Layton, United States [?]
Laatste telemetrie: 2020-11-26 18:14:36 EST (2m18s geleden)
2020-11-26 16:14:36 MST lokale tijd in Layton, United States [?]
Waardes: Avg 10m: 0.099 Rx Erlang (TLM: 19.900 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.022 Tx Erlang (TLM: 4.500 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 91 count/10m (TLM: 91 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 14 count/10m (TLM: 14 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 15 count/10m (TLM: 15 EQN: 0,1,0)
Telemetrie geschiedenis voor KR1P-10

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

[24 uur · 48 uur · week · maanden · jaar]

Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van veranderingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS