Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KP4TP-3 - info
Commentaar: APRX29 Raspberry pi 3B + TNC-Pi San Juan, PR
Locatie: 18°23.47' N 66°04.89' W - locator FK68XJ03FV - toon kaart
6.8 km Zuidoost richting 145° van Cataño, Catano, Puerto Rico [?]
7.9 km Oost richting 96° van Bayamón, Bayamón, Puerto Rico
8.7 km Zuid richting 163° van San Juan, San Juan, Puerto Rico
Laatste positie: 2024-05-29 23:18:33 UTC (13m45s geleden)
2024-05-29 19:18:33 AST lokale tijd in Cataño, Puerto Rico [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-29 23:14:13 UTC (18m5s geleden)
2024-05-29 19:14:13 AST lokale tijd in Cataño, Puerto Rico [?]
Waarden: Avg 10m: 0.015 Rx Erlang (TLM: 3 EQN: 0,0.005,0)
Avg 10m: 0.006 Tx Erlang (TLM: 1.100 EQN: 0,0.005,0)
RxPkts: 13 count/10m (TLM: 13 EQN: 0,1,0)
IGateDropRx: 0 count/10m (TLM: 0 EQN: 0,1,0)
TxPkts: 5 count/10m (TLM: 5 EQN: 0,1,0)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS