Telemetrie - bekijk kaart · info · telemetrie · weer · ruw · status · bakens · berichten · mededelingen · doorzoek · bewegend · mijn account
Het is mogelijk om na een prefix te zoeken met wildcards (*?). Voorbeeld: VK*
Telemetrie van KI5LVN-10 - info
Commentaar: WX3in1Plus2.0 U=12.6V,T=38.8C/101.8F
Locatie: 33°11.67' N 94°08.34' W - locator EM23WE36HQ - toon kaart
5.2 km Noord richting 12° van Queen City, Cass County, Texas, United States [?]
9.3 km Noord richting 15° van Atlanta, Cass County, Texas, United States
82.8 km Noordwest richting 334° van Shreveport, Caddo Parish, Louisiana, United States
143.4 km Noordoost richting 49° van Tyler, Smith County, Texas, United States
Laatste positie: 2024-05-29 23:55:01 UTC (17s geleden)
2024-05-29 18:55:01 CDT lokale tijd in Queen City, United States [?]
Laatste telemetrie: 2024-05-29 23:50:56 UTC (4m22s geleden)
2024-05-29 18:50:56 CDT lokale tijd in Queen City, United States [?]
Project: WX3in1Plus20 Telemetry
Waarden: Vin: 12.600 Volt (TLM: 168 EQN: 0,0.075,0)
Rx1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Dg1h: 0 Pkt (TLM: 0 EQN: 0,10,0)
Eff1h: 85 Pcnt (TLM: 85 EQN: 0,1,0)
A5: 0 None (TLM: 0 EQN: 0,0,0)
Bit sense:  O1     O2     O3     O4     I1     I2     I3     I4    (BITS: 11111111)
Deze pagina laat telemetrie gegevens zien verzameld en doorgestuurd door PARS stations. Telemetrie bevat analoge en digitale metingen van variabelen zoals temperatuur, spanning, en de toestand van schakelaars, relays of andere variabelen die maar 2 standen kunnen hebben (aan/uit, open/dicht, waar/onwaar).
User guide · FAQ · Blog · Discussie groep · Linken naar aprs.fi · AIS sites · Service status · Database statistieken · Adverteren op aprs.fi · Technische details · API · Overzicht van logwijzigingen · Geplande veranderingen · Met dank aan · Algemene voorwaarden · iPhone/iPad APRS